09 Jun 2017

Oproep voor Best Practices P+ TRANSITIEBOEK

logo Pplus People Planet Profit

Uw organisatie in het komende P+ Transitieboek?

Het P+ TRENDBOEK is uit en verzonden. Het is de eerste aflevering in ons nieuwe uitgavenbeleid. Om vervoerskilometers (CO2-uitstoot) te besparen, vervangen we 2 reguliere afleveringen van P+ voor 1 dubbeldik luxe nummer van ruim 100 pagina’s.

Ook inhoudelijk hebben we een duurzame slag gemaakt. We brengen nu wekelijks digitale P+ SPECIALS uit: doorwrochte journalistieke dossiers. Door ze te bundelen in het TRENDBOEK worden alle thematische verbanden duidelijk.

Onze volgende uitgave zal P+ TRANSITIEBOEK heten. Onze centrale vraag hierbij: Wat zijn de sleutels voor transitie?  Opnieuw gaan we op zoek naar de voorbeelden uit de MVO-praktijk, als inspiratiebron voor andere organisaties. 

Wilt u dat wij ook uw duurzame inspanningen in een P+ SPECIAL vastleggen? Wij kunnen bovendien meedenken over de profilering van uw organisatie. P+ heeft 15 jaar ervaring in het beschrijven van actuele duurzame ontwikkelingen.

Beperkte kosten door partnerschappen

Wij werken met een groep van vaste partners, zoals MVO Nederland, grote ondernemingen, maatschappelijke organisaties en universiteiten. Daardoor kunnen wij de algemene kosten voor deze P+ SPECIALS met elkaar delen en dus beperkt houden. Door samen te werken hebben wij een bereik dat ver over de 20 duizend beslissers heen schiet: tijdschrift, website, wekelijks eZine en social media gecombineerd.

Ook u profiteert met een P+ SPECIAL mee van dit bereik. En u krijgt er met opname van uw P+ SPECIAL in het P+ TRANSITIEBOEK een bijzonder relatiegeschenk bij.

Stuur een mail naar: editor@p-plus.nl Wij nemen daarna contact met u op.

Reacties op dit bericht

Jetha lal ()
If you look about Xbox - Microsoft Things Codes absolutely free, You are in the right location.. We have assisted thousands of gamers obtain the much required abonnement xbox live.